Οι Δυο Νεράιδες

Εμ θέλει να τον πηδάω, εμ δεν είναι γκέι


confusedΘα προσπαθήσω να μην σε κουράσω πολύ, απλά θα ήθελα τη γνώμη σου γιατί δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και φοβάμαι να μην κάνω καμία μαλακία.

Είμαι 36, και πριν τρεις μήνες γνώρισα ένα παιδί 22 ετών. Η γνωριμία μας έγινε από αγγελία που είχα βάλει εγώ.

Βρεθήκαμε πήγαμε για καφέ, γνωριστήκαμε και μετά πήγαμε σπίτι μου (μένει με τους γονείς του) και κάναμε έρωτα κι αυτό ήταν όλο.

Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και είπα: δεν βαριέσαι σιγά μην ξαναβρεθούμε και δεν με απασχολούσε καν το θέμα και το συγκεκριμένο άτομο.

Μετά από λίγες ημέρες παίρνω ένα mail από αυτόν, που μου έλεγε: τι κάνεις? Πότε θα ξαναβρεθούμε? Μου έχεις λείψει. Του απάντησα και πράγματι με την πρώτη ευκαιρία ξαναβρεθήκαμε. Ήταν πιο χαλαρός, και περισσότερο ερωτικός από την πρώτη φορά. Να διευκρινίσω, ότι ήταν η πρώτη του φορά με άντρα. Την τρίτη φορά που βρεθήκαμε μου ζήτησε να του κάνω έρωτα. Έτσι όμορφα περνούσαν οι μέρες και είμασταν μια χαρά. Κάναμε τις βόλτες μας, θάλασσα, καφέδες κλπ.

Εγώ για προσωπικούς λόγους έπρεπε να κάνω ένα ταξίδι για μερικές ημέρες. Το διάστημα που έλειπα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα δεν σταματούσαν από την πλευρά του, λέγοντάς μου πόσο του λείπω, πότε θα επιστρέψω, ότι οι μέρες δεν περνάνε κλπ Μετά από λίγες ημέρες επέστρεψα από το ταξίδι, και όλα πάλι μια χαρά.

Τον τελευταίο μήνα, κάποιες φορές μου έλεγε το εξής: δεν ξέρω τι μου γίνετε, δεν ξέρω τι θέλω, μου αρέσουν οι γυναίκες, δεν με ελκύουν οι άνδρες και κάτι τέτοια. Βέβαια, εγώ για να μην τον τρομάξω και τον προσβάλω, δεν του είπα τι λες ρε συ εδώ εχθές μου άνοιξες τα πόδια και σε πηδούσα τόση ώρα και τώρα τι μαλακίες είναι αυτά? Τέλος πάντων προσπαθούσα με συζήτηση να τον καθησυχάσω και να του εξηγήσω ότι όλοι μας περνάμε κάποια στιγμή από αυτό το στάδιο.

Πέρασαν κάποιες ημέρες ομολογουμένως καλά, και κάποια ημέρα, την παραμονή του χωρισμού, τα γλυκόλογα και τα επίθετα στα μηνύματα και στα τηλέφωνα κόπηκαν. Εκεί εγώ κάτι ψι λιάστηκα ότι συμβαίνει. Του πρότεινα να έρθει από το σπίτι να μιλήσουμε (μένουμε σχεδόν γειτονιά). Όταν ήρθε μου ζήτησε να σταματήσουμε αυτό που υπήρχε, δεν είχε κάποιο θέμα μαζί μου μου είπε, ίσα ίσα μαζί μου περνούσε μια χαρά, απλά ήταν μπερδεμένος μου είπε. Εγώ το δέχτηκα, δεν μπορούσα άλλωστε να κάνω και κάτι άλλο και απλά χωρίσαμε. Στο τέλος μου ζήτησε να τον φιλήσω και να τον αγκαλιάσω και έφυγε.

Επίσης είχαμε προλάβει στους τρεις μήνες να βγάλουμε κάποιες φώτο μαζί και μου ζήτησε να τις διαγράψω παρουσία του πράγμα που έκανα.

Μετά από τρεις ημέρες του έστειλα ένα μήνυμα μέσω Viber ρωτώντας τον πως είναι και τι κάνει. Φυσικά μου απάντησε και μετά από λίγο διαπίστωσα ότι μπλόκαρε τον αριθμό μου.

Έχει δέκα πέντε ημέρες που έγιναν αυτά, εγώ δεν έχω κάνει καμία κίνηση, αλλά υποφέρω.

Τι συμβουλή μου δίνεις καλή μου νεράιδα? Τι να κάνω που τον θέλω?

Χριστόφορος

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Για τους δικούς του λόγους, που ούτε τους ξέρουμε, ούτε θα τους μάθουμε, αλλά και που δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου, ο τύπος δεν θέλει να συνεχίσετε.

Η λύση από την μεριά σου είναι πάρα πολύ απλή και δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί της (με την πιθανή λύση) πάνω από 1 λεπτό της ώρας. Διάγραψέ τον τελείως από την ζωή σου χωρίς τύψεις ή πισωγυρίσματα. Σβήσε το τηλέφωνο, όλα τα μηνύματα, μπλόκαρέ τον στο FB, ή οπουδήποτε αλλού, αφαίρεσε κάθε δυνατότητα επικοινωνίας και θεώρησε ότι χάθηκε, έφυγε μετανάστης σε άλλο πλανήτη, ό,τι σε βολεύει καλύτερα. ΜΗΝ ξανασχοληθείς μαζί του, σε παρακαλώ πολύ. Ψάξε κανέναν άλλο που να σε θέλει.

Φιλικά

ΥΓ Φιλική συμβουλή: Όταν ακούς «είμαι μπερδεμένος» είναι συνθηματικό για το ότι «δεν σε γουστάρω πια». Οπότε με το που το ξανακούς, όχι απλώς δεν το προσπαθείς, όχι απλώς δεν κάθεσαι να το συζητήσεις, αλλά την κάνεις κατευθείαν προς την έξοδο, τρέχοντας. Για το καλό σου.

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Φιλαράκο,

Ο πρώην σου δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος γκέι άντρας που σκατώνει τη ζωή του εξαιτίας της ντροπής που νιώθει. Κρίμα που σου έτυχε εσένα, αλλά απ' την άλλη περάσατε τρεις ωραίους μήνες, πάει τέλειωσε.

Ναι, τόσο απλά. Ξέχνα τον τύπο, δεν αξίζει να ξοδεύεις άλλο χρόνο και σπέρμα γι' αυτόν. Μακάρι να βρει τον δρόμο του, αλλά σου συνιστώ ν' ασχοληθείς με άντρες που πατάνε πιο γερά στα γκέι πόδια τους.

Φιλιά

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 243 guests και κανένα μέλος