Οι Δυο Νεράιδες

Καταραμένε Νταλάρα και τα τραγούδια σου

 

movingΚαλησπέρα καλές μου νεράιδες!

Έχω προσπαθήσει 5 φορές να στείλω αυτό το μήνυμα, ψάχνοντας να βρω τρόπο να εκφραστώ! Με λίγα λόγια, θα αλλάζατε χώρα για γκόμενο? Είναι έξυπνος, όμορφος, ακτιβιστής με καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Δεν έχουμε ζήσει μαζί παρά 3 (τέλειες) βδομάδες, σε συνδυασμό με δουλειά αλλά μιλάμε σχεδόν καθημερινά εδώ και 9 μήνες. Έχω γνωρίσει γονείς και φίλους και αυτός τους δικούς μου φίλους.

Αποφάσισα να εκμηδενίσω την απόσταση (Αθήνα-Μιλάνο) φέτος το Σεπτέμβρη. Μπορεί να φύγω για διδακτορικό που είναι το ιδανικό, καθώς θα έχω και μισθό και δουλειά και ένα επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να πάω ένα τρίμηνο, τρώγοντας κάποια λεφτά που έχω στην άκρη, ψάχνοντας παράλληλα για μια δουλειά. Σε αυτή την περίπτωση, πέραν του οικονομικού κόστους, χάνω τη δουλειά μου που είναι λίγο άνω της σημερινής γενικότερης καταστροφής αλλά δεν έχει καμία προοπτική βελτίωσης.

Αφήνω τους φίλους μου που ήταν και τόσο κουλ με το coming out μου. Από την άλλη, έχω γνωστούς στο Μιλάνο, ξέρω τη γλώσσα και έχω και δυνατότητες για χόμπυ, οπότε δεν θα του προσκολληθώ σε ηλίθιο βαθμό. Αξίζει όμως το ρίσκο? Σας φιλώ!

DrWho

kali neraida 80x80

Αγαπητέ φίλε,

Το να ξεσπιτωθείς για έναν τύπο που γνωρίζεις μόλις 3 εβδομάδες (του μέλιτος), και να γκρεμίσεις ό,τι έχεις χτίσει μέχρι στιγμής, το θεωρώ εντελώς χαζό. Τι θα γίνει αν την 4η εβδομάδα δείτε ότι δεν τραβάει άλλο το πράγμα. Και ναι μεν εσύ μπορεί να είσαι 100% σίγουρος για τα συναισθήματά σου και τα θέλω σου και είσαι σταθερός και δεν πρόκειται να αλλάξεις στον αιώνα τον άπαντα. Πού ξέρεις πως αισθάνεται (ή θα αισθάνεται σε λίγο) εκείνος; Και αν σε βαρεθεί; Και αν βρει άλλον (άλλους); Και αν μείνει άνεργος; Και αν, αν, αν....

Αν όμως, όπως λες, ανεξάρτητα (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ!) από αυτόν μπορείς να κάνεις κάτι παραγωγικό που θα σε βοηθήσεις στην δουλειά σου και (οπωσδήποτε) θα σου λύσει την όποια οικονομική εξάρτηση, τότε δοκίμασέ το, έχοντας απόλυτη επίγνωση του τι αφήνεις, τι χάνεις και τι μπορεί να βρεις (ή να μην βρεις), αν τυχόν ξαναγυρίσεις.

Επαναλαμβάνω ότι πριν φύγεις από την Ελλάδα μόνιμα, θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε εξασφαλίσει την οικονομική σου επιβίωση. Τέλος, μη ζητήσεις ευθύνες από κανέναν άλλο, ούτε καν από εμένα που δεν έκανα τα τρομερά μου μαγικά να σε αποτρέψω από την «μαλακία της ζωής σου» (λέω τώρα εγώ που είμαι συντηρητικούρα και τα θέλω όλα σε τάξη).

Όπως και να έχει, ο έρωτας είναι πάρα πολύ κακός σύμβουλος, για να παίρνουμε με βάση αυτόν και μόνον, αποφάσεις ζωής (νομίζω ότι αυτό το είπε ο Αϊnστάιν. Ή η Στανίση, δεν είμαι σίγουρη).

Φιλιά

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

ΝτόκτορΧου μου,

Αν κατάλαβα καλά, θες να ξενιτευτείς για να είσαι κοντά στο καινούργιο σου αμόρε. Μας έστειλες και φωτογραφίες του, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί. Εμείς θα τον κατσικωθούμε; Αφού σου αρέσει εσένα, χέστηκες για τη γνώμη των άλλων.

Αναρωτιέμαι αν σκέφτεσαι ν' αλλάξεις χώρα λόγω γκόμενου ή με αφορμή τον γκόμενο. Γιατί οι τρεις βδομάδες που περάσατε μαζί δεν πιάνει ούτε για ελάχιστη δοκιμή προϊόντος.

Αν συνειδητοποιείς καλά μέσα σου ότι παίρνεις ρίσκο μετακομίζοντας σε ξένη χώρα, με ή χωρίς γκόμενο, τότε πάω πάσο. Στο κάτω κάτω, όπως λες κι εδώ δεν έχεις προοπτικές, ενώ έξω θα κάνεις ένα διδακτορικό (ελπίζω σε κάτι που να πιάνει τόπο). Στη θέση σου θα φρόντιζα να εξασφαλίσω ότι δεν φεύγω μόνο για τον γκόμενο – ο γκόμενος να είναι το κερασάκι στην τούρτα, όχι ολόκληρη η τούρτα.

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 249 guests και κανένα μέλος