Οι Δυο Νεράιδες

Τι ρόλο προτιμάει;

drag-queens

Γεια σας νεραϊδες!

Για να μη περιαυτολογω θα μπω στο θεμα αμέσως. Ευχομαι να απαντησετε με κυνισμο οπως παντα και να με ξυπνησετε!

Εγω και ο Κ. λοιπόν έχουμε σχέση. μια μερα μιλησαμε για το σεξ (μιας και ειναι αρχες και δεν εχουμε κανει ακομα) και μου λεει σεξουαλικα τι ρολο προτιμας; λεω και τα δυο (γιατι οντως τα χω δοκιμασει και γουσταρω και στους δυο αλλα λιγο περισσοτερο στον παθητικο αλλα δεν εχω θεμα). τον ρωταω εσυ; και κανει εε εγω εχω δοκιμασει τον εναν (τοπ, ειναι bi δεν εχει κανει κατι με αγορι) και νομιζω δεν εχω θεμα και με τον αλλο ρολο, αλλα απλα θεωρω οτι οποιος παιρνει τον ρολο του bottom ειναι περισσοτερο γυναικα. και μενω μαλακας.

Τι μαλακιες λες του λεω; οποιος τον παιρνει δηλαδη ειναι περισσοτερο γυναικα και ο αλλος περισσοτερο αντρας; τι συλλογισμος ειναι αυτος;

και μετα προσπαθουσε να δικαιολογηθει και να μου λεει το χω φιλοσοφησει πολυ και πιστευω οι ρολοι πρεπει να εναλασσονται αλλα σχετικα με μενα να παρω τον αλλο ρολο μπορω αλλα ειναι πιο δυσκολο απ οτι στα ετεροφυλοφιλα ζευγαρια κλπ.

Τι πιπες ειναι αυτες; τι σκατα ρολο θελει τι προτιμαει; εμενα με χει μπερδεψει που τα χει κανει ετσι σκατα στο μυαλο του. τι γυναικα και αντρας; με τους ρολους προσδιοριζεται αυτο;

ουφ. αναμενω τις γνωμες σας και ευχαριστω

Αρης

 

kali neraida 80x80

Βρε παιδάκι μου και εσύ! Από ποιόν πλανήτη έπεσες; Δεν ξέρεις τα βασικά;; Λοιπόν, άκου να σου τα εξηγήσω. Μετά από σειρά σοβαρών πειραμάτων και μακροχρονίων μελετών σε Αγγλία και Αμερική, αποδείχτηκε επιστημονικά πλέον και υπεράνω πάσης αμφιβολίας ότι η έδρα του ανδρισμού βρίσκεται ακριβώς πάνω στην τρύπα του κώλου, σε μερικούς δε άντρες επεκτείνεται και στην ευρύτερη περιοχή.

Γι αυτό σου λέει για παράδειγμα ο άντρας που του παίρνεις πίπα και από κάπου πρέπει να κρατηθείς για να κάνεις λίγη κόντρα: «μην μου πιάνεις τον κώλο, γιατί μου πέφτει». Ή ας πούμε σου βάζει διπλό κωλοδάχτυλο, αλλά την δική του την τρύπα δεν κάνει ούτε την δεις, γιατί αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται στην εξίσωση.

Γενικά ο κώλος του άντρα του πραγματικού, του γαμιά του άγριου και του πολλά βαρύ, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, δεν μπορεί να είναι πηγή ηδονής ούτε για τον ίδιο, ούτε για κάποιον άλλο. Γιατί είναι άντρας και γιατί στην αντίθετη περίπτωση ο ανδρισμός του θα έπασχε, θα ελαττωνόταν, μπορεί μέχρι και να εξαφανίζονταν. Οπότε τράτζικ.

Γιατί τράτζικ;

Άντε πάλι τα ίδια θα λέω, δεν καταλαβαίνεις, δεν καταλαβαίνεις!! Είναι τράτζικ, γιατί δεν θα είναι πια άντρας. Και οποιοσδήποτε δεν είναι άντρας, τι είναι;; Τι με κοιτάς σαν χαζό παιδί μου;; Όποιος δεν είναι άντρας, τι είναι;; ξαναρωτάω!! Γυναίκα είναι, αφού όλα στον κόσμο μας είναι είτε άσπρα είτε μαύρα! Τόσο λίγο σου κόβει;;

Έτσι λοιπόν δια της απλής λογικής καταλήγουμε στο προφανές, προφανέστατο συμπέρασμα ότι ο γκέι που τον παίρνει μεταμορφώνεται οριστικά και αμετάκλητα σε γυναίκα. ΧΧ, πως το λένε; γυναίκα κανονική, ανεβαίνει οκτάβα, βγάζει βυζιά, απορροφιέται ο πούτσος, να μην σου πω ότι τής έρχεται και περίοδος. Παρεμπιπτόντως, στο προτελευταίο ακριβώς (την απορρόφηση του πούτσου) οφείλεται το ότι ο άντρας ο πολλά βαρύς, ο γαμιάς ο ασήκωτος δεν υπάρχει περίπτωση να σου πιάσει τον πούτσο, να σου τον παίξει, να σου τον γλύψει, γιατί απλά δεν τον βλέπει. Παθαίνει μια μορφής επιλεκτική τύφλωση όπου μπορεί να σε γαμάει και να σε αποκαλεί «μουνάρα μου» (το έχω ακούσει ΚΑΙ αυτό).

Μα καλά, θα μου πεις εσύ που είσαι πνεύμα αντιλογίας και αναποδιάς, «πες ότι τον παίρνω και έγινα γυναίκα με έναν μαγικό και μυστηριώδη τρόπο. Και έβγαλα βυζιά και τα ρέστα. Τι πρόβλημα υπάρχει;»

Υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα ότι είσαι χαζό και δεν καταλαβαίνεις, γι αυτό κάνεις τέτοιες χαζές ερωτήσεις.

Παιδάκι μου, άνοιξε τα μάτια σου! ΠΟΙΟΣ θέλει να είναι γυναίκα στον κόσμο μας την σήμερον ημέρα; Αφού οι γυναίκες είναι μουρλές, κότες, άσχετες, κατώτερα όντα, για τον πούτσο και μόνο; Να σε έχει κάνει ο Θεός άντρα με αρχίδια, ανώτερο, γκλαμουράτο, γαμήκουλα και εσύ να απαρνείσαι τέτοιο κελεπούρι και να θέλεις να γίνεις... γυναίκα;;; Για φτύσιμο δηλαδή;; Πας καλά;; Μόνον τρελός ή καμία πουστάρα πεόδουλη και τελειωμένη θα έκανε κάτι τέτοιο. Οπότε, να γιατί ΚΑΙ οι πούστηδες είναι για φτύσιμο και του πεταματού (ενώ άμα γαμάς πούστη, εντάξει, μικρό το κακό, δεν πιάνεται. Είσαι απλά άντρας με πολλές καύλες). Το' πιασες τώρα ή να τα ξαναπώ από την αρχή;

Για να ολοκληρώσω λοιπόν το λογίδριο, μού φαίνεται πάρα πολύ λογική, να μην σου πω σώφρων και αναμενόμενη η σκέψη του φίλου σου, να προτιμάει να μείνει άντρας άθικτος και αμόλυντος, με την παρθενία του πρωκτού του ακέραια και τον ανδρισμό του ολόκληρο και στην θέση του, παρά να κάνει αλλαγή φύλου δια της συνουσίας. Εύγε στον νέο!

Άντε βρε, και άμα έχεις και άλλες τέτοιες απορίες να μου ξαναγράψεις!

Φιλούτσες,

 

signature kali neraida

 

kaliteri neraida 80x80

Άρη μου,

Τα είπες και μόνος σου: Τι μαλακίες λέει! Εκεί τελειώνει κάθε συζήτηση. Τα έχει κάνει σκατά στο κεφάλι του και σε λίγο θα σε πάρει κι εσένα η μπόχα. Λέει μαλακίες κι άντε να του εξηγήσεις. Αν κάνει πολύ καλό σεξ και θες να τον κρατήσεις, κόψε όλες τις συζητήσεις, για να μην πάθεις εγκεφαλικό, και περιόρισέ τον μόνο στο σεξ. Άκου εκεί όποιος είναι παθητικός είναι γυναίκα!

 

signature kalyteri neraida

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας του 10% χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.
Άδεια Creative Commons

web+programming makebelieve

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 199 guests και κανένα μέλος