10%
προηγούμενα τεύχη | σύνδεσμοι | οδηγός πόλης | INFO in english  
  περιεχόμενα τεύχους    
 
 

Κοινότητα

Πού χτυπά η λεσβιακή καρδιά φέτος το καλοκαίρι;

Φέτος το Σεπτέμβριο έχετε ένα παραπάνω λόγο να επισκεφτείτε την πατρίδα της λεσβιακής ψυχής. Από 10 με 24 Σεπτεμβρίου, η Ερεσός φιλοξενεί το Φεστιβάλ Γυναικείας Έκφρασης με πλούσιες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Με τη συμπαράσταση των δημοτικών αρχών, το φετινό φεστιβάλ θα κάνει μια στροφή προς τις τέχνες: θα υπάρχουν χώροι για εκθέσεις, σεμινάρια τέχνης και εναλλακτικών θεραπειών, ποιητικές και μουσικές βραδιές, προβολές ταινιών και σλάιντ, όπως και χώροι για συλλογικές δημιουργικές δραστηριότητες.

Όμως το φεστιβάλ γυναικείας έκφρασης δεν είναι μόνο τέχνη! Εκτός από τα καθιερωμένα φοβερά πάρτυ και γεύματα, τις φοβερές θαλάσσιες εκδρομές και τους αθλητικούς αγώνες για τις πιο σπορτίφ, μπορείτε να συμμετάσχετε στο εναλλακτικό fashion show, να μας «διασκεδάσετε» με τη φωνή σας στη βραδιά Καραόκε ή να βγάλετε τη ντίβα που κρύβετε (ή δεν κρύβετε) μέσα σας στη βραδιά ταλέντων. Επίσης μπορείτε να μάθετε διαλογισμό με χαβανέζικη μουσική στην παραλία κάθε πρωί, να παίξετε βόλεϊ και ποδόσφαιρο ή να πάτε για ιππασία και περιπάτους με οδηγό στη γύρω περιοχή. Οι πιο φιλόδοξες δοκιμάστε να κερδίσετε μετάλλιο στους Silly Olympics.

Αν τίποτα απ’ αυτά δεν σας θέλγει, πιείτε το ποτό σας και φάτε moon cake ενώ μαθαίνετε πώς να φτιάξετε πύραυλο για το φεγγάρι στα σεμινάρια Fly Me To The Moon της Natasha στο Kantina Moon.

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν πειραματικό και εναλλακτικό χαρακτήρα. Προσκαλούμε γυναίκες που ασχολούνται με κάθε μορφή τέχνης, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις με τη δουλειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με:

Μαριάνθη Λιανού: 6976083715, 2253053715
Joy Marlow: 6979497307, 2253053207
e-mail: eresoswomensfestival2005@hotmail.com