Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 92 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια.
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια.
Lakis

Απ:Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια. πριν από 5 Μήνες, 2 Εβδομάδες  
Είπε ο vavi:

προς τον βαγγελακη και καθε αλλο αγραμματο ( απ την ορθογραφια φαινεται) αυθαδες υποκειμενο που γραφει σ αυτο το φορουμ

Μίλησε και ο γραμματιζούμενος με καλούς τρόπους vavi... Πού πηγαίνει αυτή η κοινωνία, ε;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
vavi

προς Σταυρο
μαλλον βιαστηκες να με χαρακτηρισεις, αν διαβασεις προσεκτικα εχω γραψει ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ γυναικας και ΑΥΘΑΔΕΣ κοριτσακι, τελειωνοντας με τη φραση αντρες και γυναικες...
φαινεται καθαρα οτι ειναι ατοπο το σχολιο περι κατωτεροτητας γυναικων κλπ
προς Λακη

και ναι οταν γινονται προσωπικες επιθεσεις, και σε διαφορα θεματα για πολυ καιρο, εχω το δικαιωμα να κρινω ποιος ειναι αγραμματος και ποιος μαλακιζεται εδω μεσα!

το να ειναι κανεις ή να αισθανεται γυναικα δεν ειναι ασχημο, το να ειναι ή να αισθανεται κακια γυναικα ειναι...

ελεος πια με τις κακιασμενες κραγμενες αδερφες που επιτιθενται στους παντες...γι αυτο το 90% των γκει αντρων δεν συμμετεχουν σε τιποτα απ οσα μας απασχολουν !!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Lakis

vavi έγραψε:

και ναι οταν γινονται προσωπικες επιθεσεις, και σε διαφορα θεματα για πολυ καιρο, εχω το δικαιωμα να κρινω ποιος ειναι αγραμματος και ποιος μαλακιζεται εδω μεσα!

Το δικαίωμα δεν το έχεις, απλά το κάνεις. Και όταν σου γίνονται τόσες προσωπικές επιθέσεις σκέψου μήπως δεν είναι στραβός ο γυαλός.

ελεος πια με τις κακιασμενες κραγμενες αδερφες που επιτιθενται στους παντες...

Ποιος μαλακίζεται εδώ μέσα τώρα;

γι αυτο το 90% των γκει αντρων δεν συμμετεχουν σε τιποτα απ οσα μας απασχολουν !!!

Α ευτυχώς που μας έκανες την ανάλυση γιατί αναρωτιόμουνα. Τα στοιχεία που παραθέτεις είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα και ναι οι κραγμένες κακιασμένες αδερφές φταίνε.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Δημήτρης

Παιδιά πάμε παρακάτω. Δέχτηκα ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ επίθεση και αντέδρασα. Εκεί όμως δεν γίνεται ν αντιδράσω. Θα είμαι δαχτυλοδεικτούμενος και δεν ξέρω τι άλλες συνέπειες θα έχει. Γενικά θέλω να κινηθώ αργά και ύπουλα. Ήδη έχουν καταλάβει οτι κάτι ετοιμάζω (φαίνεται στο πρόσωπό μου μάλλον) και έχουν ελλατωθεί τα ειρωνικά σχολιάκια. Θα τις τρέξω τις τριγωνιάρες.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
vavi

ναι ναι σας πληροφορω οτι κινουμαι πολυ σ αυτην την πολη, και ειμαι 34 (οχι 19 να ξερω τον κοσμο μονο μεσα απο το κομπιουτερ μου και το Σονταντ πχ) και εχω συναντησει και μιλησει με παρα πολλους αντρες γκει, οι οποιοι οχι μονο αρνουνται να συμμετασχουν στο πραιντ, αλλα ουτε στο γκαζι (εσφαλμενα ) δε θελουν να βγουν , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ!

Μπορει ο κυκλος σας να αποτελειται απο το παραπανω στερεοτυπο, αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν παρα πολλοι αντρες που ειναι αρρενωποι οχι γιατι κρυβονται αλλα γιατι απλα ετσι ειναι!! ( ναι συμβαινει και αυτο!!!)

Λακη επιστημονικες αναλυσεις δεν κανω, και νομιζω κανεις αλλος εδω μεσα... μου εχουν επιτεθει ΜΟΝΟ δυο ατομα εδω μεσα ενω εχω συνομιλησει με πολλους αλλους.... τυχαινει να ειναι και οι δυο θηλυπρεπεις ( τιποτα το κακο μεχρι εδω), αλλα και να εχουν αποδειχθει ΚΑΚΟΙ θηλυπρεπεις! Τη θηλυπρεπεια την παραδεχτηκαν οι ιδιοι ....

Αυτα ... και μην κοιτατε μεχρι εκει που φτανει η παρεα σας, υπαρχει και κοσμος παρα περα...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΙΜΑΙ GAY ΚΑΙ ΟΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ

Δημήτρη, απόντος του Παναγιώτη μη με σκας γιατί δεν έχω που να ξεσπάσω. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ: ΕΙΜΑΣΤΕ GAY KAI EIMΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ. Ούτε θα απολογηθείς σε κανένα ούτε θα βάλεις (δημοσίως) τα κλάματα.Δεν έχουμε εμείς πρόβλημα αυτοί έχουν. Αν θέλουν ας ας ψάξουν να βρούν τι φοβούνται, αν δεν θέλουν μη σώσουν. Πρόβλημά τους. Εσύ κάνε καλά τη δουλειά σου και μην φοβάσαι τίποτα. Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.
Αν δεν μπορείς να τους βάλεις στην θέση τους, γράψε την όποια προσβλητική συμπεριφορά τους στα αρ...ια σου. Μην στενοχωριέσαι μόνο. Και μην φοβάσαι. Μπόρα είναι και ήδη έχει αρχίσει να περνάει.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Ελίζα Παλαιολόγου

Ο ανδρισμός στην Ελλάδα είναι πολύ αρρωστιάρης. Κρυολογεί με το παραμικρό κι οι περισσότεροι άντρες πρέπει να του δίνουν βιταμίνες ούλτρα βαριάς αντρικής συμπεριφοράς για να μη νομίσει κανείς ότι δεν είναι αρκετά ντούρος και ατόφιος. Βέβαια όλο αυτό έχει να κάνει με τη χαμηλότατη κοινωνική και συμβολική θέση των γυναικών στον πολιτισμό μας: κάθε τι... Περισσότερα το γυναικείο θεωρείται υποδεέστερο και λιγότερο άξιο σε σύγκριση με κάθε τι το αντρικό - αρκεί μια ματιά στο λεξικό.

Ξέρω ωστόσο στρέιτ άντρες, εδώ στην Ελλάδα, που σαν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν έχουν πρόβλημα να παίζουν με τον ανδρισμό τους. Και αστεία δέχονται για το αν τον παίρνουν ή θέλουν να τον πάρουν (αρκεί να μην είναι κακόγουστα) και οι ίδιοι αστειεύονται. Ίσως επειδή δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν. Ο ανδρισμός τους δεν χρειάζεται ενέσεις αρρενωπότητας.

Παρομοίως ουκ ολίγοι γκέι άντρες καλλιεργούν μια εικόνα νταλικέρη/μπετατζή και την υπερασπίζονται με (περιποιημένα) νύχια και (πορσελάνινα) δόντια. Όλοι μας έχουμε ακούσει ή ζήσει ιστορίες για «μπετατζήδες» που στο κρεβάτι μεταμορφώνονται σε αδελφές Καλουτά (και στις δύο ταυτόχρονα). Πολλοί δε έχουμε πάει με «αδελφούλες» που στο κρεβάτι σου αλλάζουν το σασμάν κανονικά και με τον νόμο. Τελικά το «όπου ακούς πολλά κεράσια» ισχύει και στον ανδρισμό.

Λύο Καλοβυρνάς.

Vavi έχεις σοβαρό πρόβλημα με τον ανδρισμό σου. Να το κοιτάξεις μην στον φάει η γάτα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
vavi

Ελιζα δεν εχω κανενα προβλημα με τον ανδρισμο μου, απλα γουσταρω που ειμαι αντρας και μαλιστα γκει! Κακο ειναι? και εγω κανω πλακιτσες οπως καθε στρειτ και γκει αντρας..

Και στη τελικη ξερεις οι αντρες εχουμε ενα αλανθαστο μεσο για να δουμε τι πραγματικα μας εκφραζει... τον ΠΟΥΤΣΟ μας! Εκει δε χωρανε θεωριες και κοινωνικες αναλυσεις!
Τοσο εμενα οσο και τον φιλο μου μας τραβηξε μαζι η αρρενωποτητα μας, γιατι αυτο μας φτιαχνει οχι γιατι το θεωρουμε ανωτερο!!!

Δεν οριζω τη μητερα μου και την αδερφη μου κατωτερες απο τον πατερα μου και τον αδερφο μου! Διαφορετικους ναι ολους..

Ελεος πια με το αρρενωπος γκει= καταπιεσμενος γκει

ΕΛΕΟΣ

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
ΕΙΜΑΙ GAY ΚΑΙΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ

Απ:Ρατσισμός στο Δημόσιο. Ζητάω βοήθεια. πριν από 5 Μήνες, 1 Εβδομάδα  
ΠάντωςΔημήτρη,περιμένωνέα σου και σου εύχομαικαλό Πάσχα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα