Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 141 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Το ταξίδι του φύλου
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Το ταξίδι του φύλου
alkis

Το ταξίδι του φύλου πριν από 1 Χρόνος, 7 Μήνες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το ταξίδι του φύλου

hello, Χριστινα!
Να προσθεσω οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει καμια νομοθεσια που να οριζει ποτε ενα τρας ατομο μπορει να αλλαξει τα χαρτια του (ουτε που να αναφερει οτιδηποτε αλλο περι τρανς ατομων), οποτε η απαιτηση για εγχειρησεις ειναι εντελως αυθαιρετη και απανθρωπη, κατα τη γνωμη μου..

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Χριστίνα-Αντουανέτα Νεοφώτιστου

Απ:Το ταξίδι του φύλου πριν από 1 Χρόνος, 7 Μήνες  
σαφώς! και επίσης η απαγόρευση της είναι εξίσου απάνθρωπη, όταν για τον άλφα ή βήτα λόγο νιώθεις ότι σου χρειάζεται.

Γενικώς, τα καταναλωτικά αγαθά (όπως το αν θα κάνεις μια πλαστική επέμβαση στα γεννητικά σου όργανα) δε θα έπρεπε να έχουν τόσο μεγάλη αντίδραση εναντίον τους, ούτε θα έπρεπε να γίνονται υποχρεωτικά.

Στην τελική το gender έχει να κάνει ελάχιστα με πούτσους και μουνιά και απόλυτα με το τί υπάρχει στο μυαλό.

Και το τρομακτικό είναι ότι η ιατρική το μόνο που αναγνωρίζει είναι άντρες με πούτσο και γυναίκες με μουνί... Όλα τα ενδιάμεσα στάδια στο υπέροχο φάσμα του φύλου είναι καταδικασμένα.

Τα κορίτσια με υπερτροφία της κλειτορίδας και τα αγόρια με ατροφία του πέους ή των όρχεων επειγόντως ενθαρρύνονται να τα αλλάξουν. Και φυσικά τα κορίτσια που θέλουν χειρουργικά μεγαλύτερη κλειτορίδα και τα αγόρια που θέλουν βυζιά έχουν "ψυχοπαθολογία", αν η απόφασή τους αυτή δε συνοδεύεται με απεμπόληση του gender τους, αν δεν πουν "είμαι στρέιτ άντρας, γι'αυτό θέλω πούτσο" ή "είμαι στρέιτ γυναίκα, γι'αυτό θέλω μουνί".

Η ετεροκανονικότητα στο μεγαλείο της.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα