Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 92 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Τρία ελληνικά βιβλία για το AIDS μυρίζουν μούχλα
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Τρία ελληνικά βιβλία για το AIDS μυρίζουν μούχλα
Dimitris T

Τρία ελληνικά βιβλία για το AIDS μυρίζουν μούχλα πριν από 7 Μήνες, 3 Εβδομάδες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Τρία ελληνικά βιβλία για το AIDS μυρίζουν μούχλαnnTο "κακό" δεν μπορεί παρά να έρχεται απ' έξω!

Ένα ακόμα από τα πολλά ονόματα της Σύφιλης ήταν το "mal francais", "μαλαφράντζα", Ελληνιστί. Ακόμα μου έρχονται στο μυαλό όσοι λένε και στην Ελλάδα και στην Ουγκάντα και αλλού, ότι η ομοφυλοφιλία είναι "ξενόφερτη". Εμείς εδώ δεν ξέρουμε ότι στο Δυτικό κόσμο συχνά ο όρος "Ελληνικός Έρως" χρησιμοποιείται ως συνώνυμο της ομοφυλοφιλίας... Αντίθετα την πρωκτική επαφή την ονομάζουμε "Ωθωμανικό"..!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
{}

Απ:Τρία ελληνικά βιβλία για το AIDS μυρίζουν μούχλ πριν από 7 Μήνες, 3 Εβδομάδες  
Ώρα είναι πάντως ν' ακούσουμε κι εδώ τίποτα θεωρίες για "επίσημους" ακτιβιστές, διαπλεκόμενους με το χώρο του βιβλίου, που προωθούν ορισμένα βιβλία έναντι άλλων, "γιατί αυτό είναι το ζήτημα, έτσι δεν είναι;"

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
moderator
Moderator
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Απ:Τρία ελληνικά βιβλία για το AIDS μυρίζουν μούχλ πριν από 7 Μήνες, 3 Εβδομάδες  
χι χι

Λύο

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Tom

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το άρθρο! Έμεινα περίπου άφωνος. Καταπιάνεται μ' έναν συνολικό και σαφή τρόπο με θέματα "taboo", όπως η έννοια της νόσου, η "κατάρα" του AIDS, η ομοφοβία που νιώθουμε οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι.

Λύο, θα το πω πια, κι ας ακούγεται λίγο "μελό": Η ιστοσελίδα σας μ' έχει βοηθήσει πάρα πολύ σ' αρκετούς τομείς. Έχω (σχεδόν) αποδεχτεί τον εαυτό μου, έχω κάνει τρεις φορές outing, συχνά κυκλοφορώ δημοσίως με τον εκάστοτε γκόμενό μου χωρίς να τρέμω και γενικά νιώθω κάπως πιο άνετα με τον εαυτό μου.
Και επίσης, είμαι πολύ πιο απαιτητικός στον αριστερό χώρο (στον οποίο κινούμαι μετά τον Δεκέμβρη του 2008), σε ό,τι αφορά τη στάση των οργανώσεων απέναντι στο ΛΟΑΤ κίνημα και τα δικαιώματά μας.
Thanks!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Dimitris T

Hi, Tom!

@{}
Σέ ό,τι αφορά την προτίμηση σε βιβλία, δε θα ποινικοποιήσουμε πιά και το να παίρνει θέση ο σχολιαστής, γιά το ποιό βιβλίο κατά τη γνώμη του υπηρετεί καλύτερα την υπόθεση της "αποσήμανσης" του AIDS ως κοινωνικής νόσου και γενικά την καλύτερη αντίληψη γιά τη θεραπεία και την ποιότητα ζωής. Αμάν πιά με το κυνήγι μαγισσών διαπλοκής!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
vavi

να πω κι εγω ενα γεια στον Τομ ,τον οποιο συμπαθω ιδιαιτερα (απ τα γραπτα του)....
ετσι νιωθω κι εγω , οτι καθε χρονο οργανωνομαστε περισσοτερο και ετσι κερδιζουμε περισσοτερα

και θα παμε σε ακομα καλλυτερες μερες!!!!

ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ !!!!!!

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
moderator
Moderator
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Γεια σου Τομ,
χαιρόμαστε πολύ που το 10% σου έδωσε ίσως το έναυσμα και κάποια εργαλεία για να ζεις πιο ελεύθερα. Μα κι εμάς που γράφουμε την ίδια λειτουργία επιτελεί. Ξεφοβόμαστε
Λύο

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Tom

Απ:Τρία ελληνικά βιβλία για το AIDS μυρίζουν μούχλ πριν από 7 Μήνες, 2 Εβδομάδες  
Γεια σου Δημήτρη!

Γεια σου vavi! Κολακεύομαι που με συμπάθησες από τα post μου. Συμφωνώ κι εγώ ότι καλό είναι που σχηματίζεται σταδιακά ένα ΛΟΑΤ κίνημα (έστω στην Αθήνα μόνο).

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
φαγγοτ

Απ:Τρία ελληνικά βιβλία για το AIDS μυρίζουν μούχλα πριν από 5 Μήνες, 3 Εβδομάδες  
πραγματι πολύ καλό κείμενο
στο έργο της σόνταγκ βασίστηκε και η ομάδα qvzine για το τρίτο τεύχος που βρίσκεται εδω www.qvzine.net/qv3/qv3.htm

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα