Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 65 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
«Πέτα τα πέπλα, ρε πουλάκι μου!»
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: «Πέτα τα πέπλα, ρε πουλάκι μου!»
Dimitris T

Απ:«Πέτα τα πέπλα, ρε πουλάκι μου!» πριν από 8 Μήνες  
Δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος. Αν βγεί, όπως αναμένεται, καταδικαστική απόφαση από το ΕΔΑΔ γιά το ΣΣ, ίσως "διευκολυνθεί" να το κάνει. Αν τεθεί θέμα κεντρικής πολιτικής γραμμής, δεν έχει σημασία που εκλέγεται ο καθένας. Γιά την ψήφο στους μετανάστες, δηλαδή, δεν έχει αντιδράσεις; Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο.

Σίγουρα όμως θα είναι μισερά πράγματα, γιά να τραβάει η βαλίτσα της πολιτικής ομηρίας. Έτσι και αλλιώς μετά από ένα τέτοιο μέτρο θα περάσουν χρόνια μέχρι να ριζώσει κοινωνικά, θα υπάρξουν δικαστικές προστριβές σχετικά με το περιεχόμενό του (ασφάλειες, κληρονομιές, δικαιώματα εγγυτέρου συγγενούς κά). Πάντοτε έτσι πάνε τα πράγματα. Και το '82 που έγινε ο π. γάμος, τον ζητούσε η κοινωνία; Ελάχιστοι π. γάμοι γίνονταν κυρίως μεταξύ αλλόδοξων, μετρημένων στα δάχτυλα λόγω συνειδήσεως κλπ. Σήμερα είναι το 20% των γάμων. Αλλά και λίγους που εξυπηρέτησε τότε, άξιζε. Το ίδιο και η πολιτική κηδεία και η αποτέφρωση. Ακόμα και Ευρωπαίοι ή Αμερικανοί που πεθαίνουν εδώ, συχνά οι συγγενείς τους αναγκάζονται να πληρώνουν ένα σωρό λεφτά γιά να πάει η σωρός στη Βουλγαρία. Ψηφίστηκε ο νόμος εδώ και 3 χρόνια από συντριπτική πλειοψηφία (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Αριστερά) και ακόμα δεν έχει χωροθετηθεί χώρος στο Δ. Αθηναίων! Κάπως έτσι πάνε τα πράγματα, στην Ελλάδα βρισκόμαστε, άλλωστε.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα