Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 63 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Φέρτε μου έναν πρίγκιπα, τώρα!
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Φέρτε μου έναν πρίγκιπα, τώρα!
ζοζεφίνα

Φέρτε μου έναν πρίγκιπα, τώρα! πριν από 1 Χρόνος, 4 Μήνες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Φέρτε μου έναν πρίγκιπα, τώρα!

Μα τι ωραία που τα λες καλή μου νεράιδα!
Τόσο απλά, τόσο ειλικρινά, τόσο του δε πόιντ.
Πραγματικά, βάζεις τα πράγματα στην θέση τους.
Ελπίζω σε επόμενη παρέμβασή σου να μας αναπτύξεις τις θέσεις σου για την τελειότητα.

βρε κε κεξ

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
kostas

Απ:Φέρτε μου έναν πρίγκιπα, τώρα! πριν από 1 Χρόνος, 4 Μήνες  
Πολύ ωραίο κείμενο!

Η μόνη μου ένσταση αφορά το σεξ. Καλώς ή κακώς υπάρχουν αρκετοί από μας που προτιμάν το σεξ να είναι το τελευταίο στάδιο γνωριμίας του υποψήφιου "τέλειου".

Προσωπικά, δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλα ξεκινάνε και τελειώνουν με το σεξ (αν και εσύ καλή μου νεράιδα δεν είπες κάτι τέτοιο).

Θεωρώ πιο σημαντικό να ταιριάζουν οι χαρακτήρες 2 ανθρώπων, να έχουν κοινά, να υπάρχει "χημεία" μεταξύ τους και όχι να βαριούνται ο ένας τον άλλο και φυσικά να υπάρχει εμπιστοσύνη.

Αν δεν υπάρχει κάτι από τα παραπάνω δεν βλέπω το λόγο να προχωρήσω σε σεξ με κάποιον, εφόσον το σκέτο σεξ δε μου είναι τόσο απαραίτητο όσο η συναισθηματική κάλυψη και όλα αυτά που προσφέρει το πακέτο "σχέση".

Άλλωστε για να ερωτευτείς κάποιον και να νιώσεις συναισθήματα (όχι σκέτη σεξουαλική έλξη) γι' αυτόν, δεν είναι προυπόθεση να έχεις κάνει σεξ μαζί του. Παράδειγμα αποτελούν οι ανεκπλήρωτοι έρωτες γκέι με στρ8 ή γκέι με γκέι που δεν ενδιαφέρονται

Με αγάπη και σεβασμό,
Κώστας

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Χρήστος

Απ:Φέρτε μου έναν πρίγκιπα, τώρα! πριν από 1 Χρόνος, 4 Μήνες  
Ναι Κώστα, αλλά οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι τελείως ανεδαφικοί γιατί ερωτεύεσαι ένα ιδεατό πρόσωπο (αφού δεν έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις το πραγματικό), ένα πρόσωπο που στην πραγματικότητα μπορεί να μην υπάρχει. Τα συναισθήματα που νοιώθεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι προβολή των δικών σου αναγκών και όχι ανταπόκριση στην προσωπικότητα του άλλου ατόμου.

Η βαθιά γνώση του εραστή σου(αν υπάρχει βαθιά γνώση ενός ανθρώπου) περνάει απαραίτητα και από την γνώση τού πως κάνεις σεξ μαζί του.

Στην αντίθετη περίπτωση είναι πιθανόν να τον έχεις ερωτευτεί για 100 λόγους, αλλά να φας μια φρίκη που δεν θα ξέρεις πως να διαχειριστείς, αν δοκιμάζοντας το σεξ σού βγεί χάλια. Δηλαδή να έχεις επενδύσει τόσο συναίσθημα και χρόνο και το στάδιο εκείνο που το άφησες για το τέλος, να σου προκύψει πατάτα επικών διαστάσεων. Τι κάνεις εκεί; Γαργάρες; Ή προσπαθείς να τον αλλάξεις; Ή προσπαθείς να αλλάξεις εσύ; Ή αποφασίζεις να χωρίσεις; Γιατί να μην το είχες καταλάβει νωρίτερα οπότε θα ήταν πιο εύκολο και πιο ανώδυνο να το διαλύσετε;

Συμφωνώ με τη Καλή Νεράιδα ότι το σεξ δεν είναι το κερασάκι της τούρτας, αλλά σημαντικό συστατικό της.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα