Σε αυτήν την κατηγορία

Σύνδεση

Σύντομα το 10% θα ενεργοποιήσει τις εγγραφές χρηστών.

Μετά την ενεργοποίηση, μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν στο φόρουμ ή να χρησιμοποιούν το chat.
Έχουμε 65 επισκέπτες on-line.

Φόρουμ Συζητήσεων
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είμαι πια γκέι!
(0 μέλος/η είναι εδώ) 
Μετάβαση στο τέλοςΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα
ΘΕΜΑ: Δεν είμαι πια γκέι!
Μανώλης

Δεν είμαι πια γκέι! πριν από 1 Χρόνος, 4 Μήνες  
Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Δεν είμαι πια γκέι!

αχ αυτός Ο μικρός , Ο ΜΕΓΑΣ Bennini...και να τα λέει αυτά στο στόμα του λύκου, στην έδρα του μεγάλου υποκριτή, του Πάππα , στην καρδιά της ρωμαιοκαθολικής "εκκλησίας"...

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
gay super hero

Απ:Δεν είμαι πια γκέι! πριν από 1 Χρόνος, 4 Μήνες  

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
moderator
Moderator
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Συγγνώμη, μωρέ gay super hero, δεν είδαμε το copyright σου στην είδηση! Εφεξής θα μελετάμε προσεχτικά το κατά τα άλλα εξαιρετικό μπλογκ σου και μετά θα σχεδιάζουμε την ύλη του 10%. Δέξου την ταπεινή μας συγγνώμη.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
gay super hero

Δεν υπάρχει κανένα θέμα "copyright". 'Ισα ίσα χαίρομαι που έγινα η αφορμή να απασχολήσει το θέμα και τα ελληνικά μέσα.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
moderator
Moderator
For the record, την είδηση τη βρήκαμε στο περιοδικό AG, όχι στο σάιτ σου, το οποίο δεν προλαβαίνουμε να επισκεπτόμαστε τόσο συχνά όσο θα θέλαμε. Αν την είχαμε πάρει από το σάιτ σου θα αναφέραμε την πηγή, όπως κάνουμε πάντα.

Είναι μικρόνοο να υπάρχει ανταγωνισμός ποιος πρόλαβε να βάλει πρώτος μια είδηση, είτε πρόκειται για το συγκεκριμένο άρθρο είτε για άλλα θέματα! Το ζήτημα είναι να προωθούμε την ευαισθητοποίηση και όχι να ψωροπερηφανευόμαστε για λαβράκια.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
gay super hero

Δεν δέχομαι κηρύγματα περί ανιδιοτελούς προσφοράς στο σύνολο και ειδικά από όσους γνωρίζουν πολύ καλά να κάνουν παιχνίδι με τις δικές τους "αποκλειστικότητες". Ούτε υπερασπίζομαι κάποιο "λαβράκι" που ανακάλυψα - η συγκεκριμένη είδηση άλλωστε ήταν πολύ έυκολα προσβάσιμη σε όποιον ξέρει να ψάχνει. Αυτό που υπερασπίζομαι είναι τη δουλειά που είχα κάνει τότε - μου είχε πάρει εφτά γεμάτες μέρες να βρω και να μεταφράσω ολόκληρο το κείμενο του Μπενίνι.

Η ελάχιστη δουλειά που μπορεί να κάνει ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του νομίζω ότι χρήζει λίγο περισσότερου σεβασμού. Όποιος προλαβαίνει να παρακολουθεί τις ιστοσελίδες της Αργεντινής σίγουρα μπορεί να κάνει το ίδιο και για τις ελληνικές ιστοσελίδες.

'Ετσι αντί κάποιος να σπαταλάει την ενέργειά του επαναλαμβάνοντας όψιμα αυτό που έχει ήδη κάνει κάποιος άλλος, μπορεί να ασχοληθεί με κάποιο από τα χιλιάδες θέματα που μένουν στο συρτάρι επειδή κανείς μας δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μάνος

Gay super hero, πας καλά; Τι είναι αυτά τα κουλά που γράφεις; Μήπως παίρνεις κάτι ύποπτο και επικινδυνο;

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
moderator
Moderator
Εξυπακούεται πως αξίζει σεβασμό η δουλειά που κάνει ένας εθελοντής ανάλογα με τις δυνατότητές του. Γι' αυτό και ζητήσαμε τη συνεργασία σου στη "Γνώμη του 10%" δύο φορές, επειδή πιστεύουμε ότι έχεις σημαντικά πράγματα να πεις και θέλουμε να τα αναδείξουμε.

Οι είδησεις του AG μάς έρχονται στο μέιλ, έτσι μάθαμε για το βίντεο του Μπενίνι και θελήσαμε να τονίσουμε όχι μόνο την παρέμβαση του ηθοποιού αλλά και το πρόβλημα της προσπάθειας "διόρθωσης" της ομοφυλοφιλίας.

Μας εκπλήσσει η επιθετικότητά σου, gay super hero, και μάλιστα έτσι, χωρίς αφορμή. Προφανώς μας τα έχεις μαζεμένα και τώρα ξεσπάς. Κοίταξε λίγο τα θεματάκια σου γιατί εκτίθεσαι.

Μας κατηγορείς για ποιο πράγμα ακριβώς; Ότι δεν ασχολούμαστε με άλλα σοβαρά θέματα που μένουν στο συρτάρι; Ότι είχαμε υποχρέωση να παρακολουθούμε το μπλογκ σου και ότι από τη στιγμή που ανέφερες εσύ αυτή την είδηση πρώτος ("καλά ξυπνητούρια") έπρεπε ν' ασχοληθούμε με άλλο θέμα; Ότι έπρεπε να αποτίσουμε φόρο τιμής στην προσπάθειά σου; Σου λείπουν τα μπράβο;

Αντί να εκτίθεσαι με τέτοιες παιδικές ζήλιες, γράψε μας ή πάρε μας τηλέφωνο και πες σταράτα πού έχεις πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένα χωράφι για να χωρίσουμε - τουλάχιστον από δική μας πλευρά.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
gay super hero

Αφού λοιπόν πάσχω από συσσωρευμένη επιθετικότητα και γίνομαι παιδαριώδης κι επειδή εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω όλες τις αθώες συμπτώσεις και τις αθώες περιστερές που πάντα πέφτουν από τα σύννεφα με τους κακοπροαίρετους που παρεξηγούν τις αγαθές τους προθέσεις και σαμποτάρουν την κοινή προσπάθεια, θα σταματήσω αυτή τη συζήτηση κάπου εδώ - για να μην εκτίθεμαι κιόλας.

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
{}

Kai vevaia stamatas ti sizitisi otan ginetai sigekrimeni, giati den exeis ti sigekrimeno na apantiseis.

"oles tis athoes simptoseis" "panta peftoun apo ta sinnefa" klp klp.

tis genikefseis adinateis na tis parakolouthiseis akrivos dioti vriskontai sti sfaira tis sinomosiologikis fantasias sou

kala ksipnitouria

Σημειώθηκε Σημειώθηκε
  Reply Quote
Μετάβαση στην αρχήΝέο ΘέμαΑπάντηση στο θέμα